MAXIMPEX Co LTD

Bulgaria, Burgas
Tel: +359 879244461
maximpexbg@gmail.com

 

Програма за 14 дневна обиколка по Северния остров Нова Зеландия1. Панорамна обиколка на Окланд, града на платнпоходките. Вие ще се запознаете с историята и народа на страната, 4-часова обиколка на града на платноходките и вулканите. Изкачването до върха на вулкана, за да видите града от птичи поглед. Паркове, градини, крайбрежна алея на моста над залива, първата мисия, плажовете на централната улица на кралицата, най-високата кула в южното полукълбо, в района на полукълбото на Америка и повече. Окланд последователно се нарежда в топ пет на градовте в света за качество на живот.

Auckland (Auckland) NZ 300

2.Преход в град Паихия. Районът е направен с два противоположни брегове, където можете да се отдадете на различни видове активен отдих $ NZ90; круиз в залива на островите до известната "Дупка в скалата". Тук можете да посетите исторически забележителности на първите заселници и да научите повече за културата на коренното население - маорите.Тук бе подписано споразумение Вайтанг $ NZ 26. Paihia (Paihia) $ NZ250

3.Преход в Кайтай през гора със стари дървета Каури
Kaitaia (Kaitaia) $ NZ200

4.Еднодневна екскурзия до нос Кейп Реинга където можете да гледате сливането на Тасманово море и Тихият океан. Маорите вярват, че това е мястото, от където душата на мъртвите започват пътуването си към Гаваики- страната на мъртвите.Тук вие можете се спускате от пясъчните дюни с височина под 140 метра ( шейни под наем $ NZ10)

Kaitaia (Kaitaia) $ NZ200

5.Преход до Whangarei, през гората със стари дървета Kаури.

Whangarei $NZ 250

6.Преместване в Тауранга

7.Еднодневно пътуване до 44 пещери на хобитите, криволичещи улици, сводести мостове, мелница и кръчма - всички това е Хобитон, приказно село от книгите на Толкин. Някога в перфектно кръгли дупки, изкопани в зелените хълмове, са се намирали кошари за овце. Но веднаж това място хвана окото на Питър Джаксън, който се вдъхновил и решил да "създаде" тук селище на хобити. Овцефермата бързо била възстановена в Хобитово, където в крайна сметка били сцените на трилогията "Властелинът на пръстените", а след това на филма "Хобит» $ NZ75.Посещение на кравеферма по обратния път за Тауранга.

8.Еднодневна екскурзия до Роторуа - един уникален град, който е замислен и разработен като курорт и център за отдих. За него бе избрано специално място. Един малък град, разположен на брега на езерото Роторуа. От всички страни е заобиколен от девствени гори, обрасли с храсти и дървета, зелени хълмове, между които минава река. Девствена природа, красиви пейзажи, чистите води на езерата и реките привличат любителите на красотата на природата и любителите на риболова. Долината на гейзерите и горещите извори. Уакареуареуа долина - основната "атракция" на Роторуа. Тези горещи извори - уникално явление са рядкост в света.

$ NZ60. Посещение на въжена линия $ NZ25 и Парк Rainbow springs $ NZ40, където можете да видите киви-птицата.

Тауранга

9.Преход в Caponga посещение на световноизвестния Waitomo Caves Discovery от света на пещерите, които са се превърнали в дом не само на сталактити и сталагмити, но и невероятни светлинни същества. Посещение Waitomo Пещери и Арнауи ($ NZ70) и след това с лодка по подземната река, за да стигнем до пещерата, където по стените и тавана напомнят Млечния път в ясна нощ Caponga, престой $ NZ 250.

10.Преместване в Уелингтън Уелингтън $ NZ 300

11.Панорамна обиколка на Уелингтън, Te Papa музей След пристигането си в Уелингтън неуморително запознаване със столицата на Нова Зеландия и града на ветровете. Изкачване на планината Виктория с най-добрите панорамни гледки на Уелингтън и пристанище Никълсън, Националния музей "Te Papa", сграда на парламента "пчела", огромена административна сграда и прекрасна църква, направена от местен дървен материал. Едно пътуване с кабелно трамвайче ($ NZ10) до платформата за наблюдение и разходка из красивата Ботаническата градина. Свободно време, за една нощ.

Уелингтън $ NZ300

12.Пътуване до Tongariro National Park , продължение на пътешествието до един от най-старите национални паркове в света, на територията на природното и културно наследство на ЮНЕСКО, основното място на последните сцени от Властелинът на пръстените - Долината на вулканите. Трите основни вулкана - могъщият войн Руапеху, Нарухое и Тонгариро периодично изригват червено-гореща лава и тонове пепел. Нощувка в подножието на вулкана.

Okununi Lodge $ NZ 250

13.Връщането обратно в Тауранга през езерото Таупо с площ от 615 квадратни км, наводнени част от по-голямата калдера на древен вулкан. При хубаво време, чудесен изглед към Долината на вулканите в далечината. След като сте се възхищавали на мощният водопад, отидете на разходка покрай реката с тюркоазена вода. Можете да се изкъпете в дивите горещи извори, стичащи се директно в бистрите прохладните води на реката. Тауранга

14.Връщане обратно в Окланд*Просим учитывать, что на сайте предоставлены приблизительные цены


Our company located in the heart of the resort town of Burgas , Bulgaria.
Actively cooperate with many companies abroad, we will provide you with as much information,
to provide goods and services at prices affordable to your budget - planned .


Copyright © 2014-2018 MAXIMPEX Co LTD Bulgaria, Burgas
Irina G. Konkova, Webmaster:Alex V.Konkov Database Updated: 11.03.2018